Adil met de steal

Adil met de steal

(Niels bedacht de titel voor dit wedstrijdverslag)

Een achterstand van 22 punten terug brengen tot 9 punten is knap werk. Zeker als er een idee achter zat, het spel tegen de zone ging steeds beter lopen. Voor de rust machteloos, na de rust deden we volledig mee. Het insnijden kwam in het begin nog niet goed van de grond, later in de wedstrijd werd de lopende man veel beter gevonden. We kunnen veel gevaarlijker worden wanneer de pass eerder wordt gegeven. Nu staat de man vaak een seconde vrij te wachten op de bal, net genoeg voor de verdediger om weer in positie te komen.

Opvallend is dat het teamgevoel enorm toeneemt, maar we zijn er nog niet. We verloren paar keer ons hoofd en dat mag niet, kost punten. Blijf bij je taak, ook al wordt er geduwd, slecht gepasst, doer de scheids iets geks, laat iemand zijn man lopen, of schiet je zelf mis. Gewoon de houding hebben, de volgende gaat wel raak.

Kantelpunt in de wedstrijd was dat Adil op hun pg ging verdedigen. Toen kregen we grip op hun aanval en konden wij ze onder druk zetten.

Actie van de wedstrijd
Zelf de rebound pakken, even coast to coast lopen en dan een layup door twee man heen met in de lucht nog ff een fake. Dat kan maar een man en dat is Quinten.

Man van de wedstrjid
Koen vandaag 12 punten en ondanks problemen met de knie gewoon goede wedstrijd, goede aanvoerder ook vandaag, blijft zijn mannen aanmoedigen.

Wesley speelde in het begin te bescheiden. Een zone moet je aanvallen en je moet het lef hebben om inside te gaan. Na de rust pakte hij het initatief. Hij gaf zelf wel de reden waarom hij niet uiteindelijk de mvp is. Die ballen moeten er gewoon in aldus Wesley .

Mvp is het fenomeen dat Adil heet. Toen hij keurig om 16:00 binnen kwam lopen wist ik al hoe laat het was, Adil was bij de tijdimage. De kanteling kwam op zijn naam, hij vrat hun pg gewoon op zoals een cobra dat met muizen doet. Razend snel toeslaan en als het mislukt, gewoon een rondje om de pg heen rennen en weer opnieuw. 12 steals is werkelijk geweldig goed en zelf in de aanval ook nog gevaarlijk zijn. Zijn fanatisme werkt aanstekelijk, de rest trekt zich er aan op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.