Heren 1 wint thuis overtuigend van BV Lisse

Lisse staat in de competitie boven Heren 1 maar is een tegenstander die we moeten kunnen hebben.

Het begin was was rommelig en slordig, 5-5 na 5 minuten, maar het was wel al snel duidelijk dat we sterker waren dan deze tegenstander. Heren 1 kon makkelijker scoringskansen creëren dan Lisse ze gingen er alleen nog niet allemaal in.

Onder aanvoering van Jeroen gingen de scores er steeds makkelijker in, backdoors van Lars, breaks van Mike, drives van Jeroen,  powermoves van Royen afstandsschoten van Joris, Jeffrey en Melvin braken de verdediging van Lisse vakkundig af. eind eerste kwart was het al 24-9 en dat verschil werd in het tweede kwart nog groter met als afsluiter van het tweede kwart een buzzerbeater 3-punter van Roy na een heerlijk uitgespeelde aanval.

Iedereen besefte in de rust dat het nog niet gespeeld was, Lisse heeft meerder mannen die een 3-punter kunnen schieten en 20 punten voorspron zou zo maar opeens 10 punten kunnen zijn en dan wordt het gewoon weer een spannend slot. De tweede helft begonnen de mannen dan ook meteen vol gas en na enkele minuten was het verschil 25 punten verschil en leek het toch wel gespeeld.

Het grote verschil maakte echter dat er slordiger gespeeld ging worden en de verdediging verslapte met als gevolg dat de aanval stokte en de tegenstander er een serie driepunters in mocht gooien. Met nog 5 minuten te spelen was het verschil nog 13 punten bij een stand van 69-56 en leek het inderdaad nog spannend te kunnen worden. Gelukkig werden er op het juiste moment een paar ballen ingegooid door de 3 J’s (Jeroen, Jeffrey en Joris).

Eindstand 77-62.

  • Jeffrey 8
  • Jeroen 20
  • Lars 10
  • Melvin 5
  • Mike 13
  • Roy 15
  • Joris 6
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.