Dit jaar geen Basketball’s Cool

Met grote spijt moeten wij meedelen dat het dit jaar niet gaat lukken om de Basketball’s Cool voort te zetten. Alkmaar Guardians heeft grote moeite om voldoende vrijwilligers te vinden om teams te begeleiden met als gevolg dat de doorstroming vanuit de Basketball’s Cool naar de vereniging volledig tot stilstand is gekomen. Deze doorstroming is voor Alkmaar Guardians een voorwaarde voor het investeren in de Basketball’s Cool.

Vanzelfsprekend vinden we het zeer teleurstellend dat we deze beslissing moesten nemen. Tot het laatste moment hadden we de hoop dat het toch nog zou lukken en we begrijpen dat dit deze mededeling bij een aantal gezinnen ook reden voor flinke teleurstelling is, onze excuses hier voor.

Binnenkort communiceren we op deze plek wanneer de ongebruikte strippen omgeruild kunnen worden voor cash á € 2,- per ongebruikte strip.

Alkmaar Guardians gaat dit jaar haar best doen om er voor te zorgen dat er in het seizoen 2018-2019 weer genoeg trainers zijn, helaas kunnen we dit niet beloven.

Namens het bestuur,

Voorzitter

Taco Huberts.

2 antwoorden
 1. Hans Barnhoorn
  Hans Barnhoorn zegt:

  Beste Taco, kinderen en ouders van kinderen in de gemeente Alkmaar.

  Bij de 2e basketballclub van Alkmaar: nl. Derba in de Rijp kunnen wij nog kinderen plaatsen in onze startersgroep. De leeftijd ( 7-10 ) jaar ligt wel
  iets boven de Kids Cool leeftijd maar als er kinderen en ouders graag willen basketballen dan is de Rijp wellicht een optie. Een oud- eredivisiespeelster verzorgt de trainingen, dus dat is prima in orde; we hebben de afgelopen ongeveer 10 spelertjes geleverd aan de Noord-Hollandse selectie. De trainingen zijn vrijdag van 17.45 – 19.00. Dit alles met de allesoverheersende gedachte dat het erg jammer is dat jonge kinderen niet in contact kunnen komen met onze prachtige sport. H. Barnhoorn. TC Derba, 06-21225160; e-mail tc@derba.nl

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.