Last van een Jumpers Knee?

Geachte heer/mevrouw,

In het Erasmus MC te Rotterdam is een grootschalig onderzoek gaande naar de effectiviteit van verschillende oefentherapie als behandeling van een Jumper’s knee.
De springersknie is een peesblessure die veelvuldig voorkomt bij sprongsporters, zoals basketballers.
Wij zoeken basketballers tussen 18-35 jaar oud die klachten hebben van de knieschijfpees en bereid zijn om kosteloos aan ons onderzoek deel te nemen.
Na een online screening, nodigen wij sporters uit in ons ziekenhuis en verifiëren de diagnose met klinisch onderzoek en verschillende (innovatieve) beeldvormende technieken.
Vervolgens vindt er een loting plaats en wordt de sporter in 1 van de verschillende oefenprogramma’s geloot, waarmee ze een half jaar aan de slag kunnen.

Het unieke aan ons onderzoek naar peesblessures is dat deze in opdracht van de NBA uitgevoerd wordt. Enkele jaren geleden hebben sportarts Dr. de Vos en radioloog Dr. Oei namelijk een aanzienlijk geldbedrag gewonnen om dit onderzoek te kunnen uitvoeren.

Nu mail ik jullie met de vraag of de bijgevoegde flyer binnen de club verspreid zou kunnen worden om ons te helpen geschikte sporters te vinden?

Bij voorbaat enorm bedankt!! Mocht er iets onduidelijk zijn, laat het gerust weten.
Kijk voor meer informatie op: http://www.jumperstudie.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.