MBCA in goede wedstrijd te sterk voor Heren 1

Na de deceptie tegen Zeemacht was Heren 1 wel toe aan een goede wedstrijd. Helaas was de tegenstander van de volgende wedstrijd MBCA uit Amstelveen, een team bestaande uit ex-eredivisie en ex-internationals en nog ongeslagen in de competitie. Bovendien hadden Corné en Rutger wegens ziekte afgemeld en is Mike nog steeds niet volledig inzetbaar. Met 6,5 man dus.

Het eerste kwart ging super goed, aanvallen gingen flitsend en zowel de afstandsschoten als de drives vielen goed. De tegenstander schoot tegen een heel hoog percentage dus na het eerste kwart was de stand al 24-28, we stonden 4 punten voor en bijna 30 punten in 1 kwart maken doen we niet iedere week meestal hebben we daar 2 kwarten voor nodig.

MBCA bleef maar met scherp schieten, fast-breaks werden afgemaakt met 3 punters maar door hard werken en goed aanvallen bleef Alkmaar in het spoor. Ruststand 53-48.

Na de rust stokte de aanval bij Heren 1 er werd wat rommelig gespeeld en de spelers die goed op schot waren werden onvoldoende gebruikt om de aanval af te ronden. Na het derde kwart was MBCA uitgelopen tot 87-69 en het leek er op dat MBCA het verschil nog groter zou gaan maken. Gelukkig bleef Heren 1 fanatiek verdedigen waardoor het verschil uiteindelijk rond de 20 punten bleef.

Heren 1 verloor met 106-84 maar met voldoende aanknopingspunten om met vertrouwen de competitie voort te zetten.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.