Schrobbelaar – AG Heren 2

Ooit met de lift van de kleedkamer naar de sporthal gegaan? Nou wij wel! In het sportcomplex (nadruk op complex) van Schrobbelaars hebben ze in de kelder de kleedkamers en de sporthal dus op 3 hoog. Wel een mooi en compleet complex. Daar kan je echt alles doen. Fitness, sauna, klimwand, hockey, basketbal en waarschijnlijk nog veel meer wat we niet gezien hebben. Fluiten kunnen ze er alleen niet!

Nu staan wij (en ik) misschien bekend om het klagen op scheidsrechters, maar we hebben helaas weer een treurig dieptepunt moeten meemaken. Inconsequent is waarschijnlijk het netste en beste woord om het te omschrijven. Kans is dat jeugdleden dit ook lezen, dus we houden het daar gewoon bij. Dat een scheidsrechter op ons niveau wel eens iets niet ziet (gebeurt op elk niveau natuurlijk), dat is logisch. Maar als je aan de ene kant wel fluit voor dingen en dat aan de andere kant niet doet, dan is dat inconsequent. Vervelend ook, zorgt voor irritatie en dat maakt de wedstrijd niet beter. Tijdens de rust kwam een speler van Schrobbelaars naar ons toe om excuses te maken voor het matige niveau van de scheidsrechters. Koop je niks voor natuurlijk, veranderde ook niet veel aan de wedstrijd. Uiteindelijk hebben we zelfs 1 teamgenoot moeten verzoeken om zich alvast om te gaan kleden, anders kon het nog wel eens uit de hand lopen…..

Dan nog even over de wedstrijd. Ik heb niet het idee dat we met goede scheidsrechters makkelijk hadden gewonnen. Maar als ze tegen foutenlast gaan aanlopen dan wordt het toch een andere wedstrijd. We zullen dus wel zien of we de thuiswedstrijd wel kunnen winnen, of in ieder geval spannend kunnen maken.

Spannend was het nu al niet meer na het eerste kwart. Ik had het idee dat Schrobbelaars het eerste kwart uit elke aanval een score wisten te maken. Ze schoten eigenlijk belachelijk veel raak. Dus we stonden meteen 33-11 achter. We zijn niet meer dichterbij gekomen dat die 22 punten. Uiteindelijk was het verschil 29 punten. Veel te veel natuurlijk! Komt natuurlijk ook omdat we de zin wel een beetje verloren waren. Ook Schrobbelaars hadden in de 2de helft wat minder zin, anders hadden ze vast de 100 wel kunnen halen.

Hebben we nog dingen die de moeite zijn om te vermelden? Uiteraard! Daan was even ON FIRE! Dat zien we graag Daan! We weten inmiddels dat we komende zaterdag (weer) niet spelen, dus hou dat vast in 2018! Naast Daan wil ik ook de moeder van mama’s boy Triestan in het zonnetje zetten. Tris was zijn schoenen (weer eens) vergeten. Daar kwam hij achter toen iedereen al onderweg was, lekker  op tijd dus. Is zijn moeder dus gewoon alsnog vanuit Heerhugowaard naar Amsterdam gereden om zijn schoenen te brengen….. Ja inderdaad, dat zou ik ook niet doen als mijn kind bijna 28(!) is….. Gelukkig is ze niet gebleven om te kijken, want de schoenen hadden nu niet bepaald een positief effect. Eerste helft 1 TF, 1 onsportief en nog een paar normale (die uiteindelijk bij teamgenoten zijn genoteerd).

Al met al 1 om te vergeten, en snel ook graag!

Tot volgend jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.