Voorzitterschap Alkmaar Guardians

Beste leden,

In oktober is het weer zover en gaan we de Algemene Leden Vergadering houden voor het seizoen 2016-2017.

Termijn voorzitter

Op de agenda staat onder andere het benoemen van de voorzitter. Volgens onze statuten benoemen we onze voorzitter telkens voor een periode van drie jaar. Mijn termijn zit er dus al weer op!

Kandidaten

Ik heb besloten mij niet kandidaat te stellen voor een nieuwe termijn van drie jaar. Dit betekent dat ik tot de ALV nog in functie blijf en daarna mijn taken overdraag aan de nieuwe voorzitter. Ik ben blij te kunnen melden dat binnen het huidige bestuur Taco Huberts aangegeven heeft zich graag kandidaat te stellen en de rol van mij over te willen nemen.

Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat er meerdere kandidaten zijn die zich willen aanmelden. Dit kan door een mail te sturen aan secretariaat@alkmaarguardians.nl.

Bestuur

Met mijn vertrek komt er een plaatsje vrij in het bestuur. Lijkt het jou leuk om mee te denken over de richting die wij als Alkmaar Guardians ingaan? Wil je meebeslissen over de toekomst van de club? Ga dan eens in gesprek met 1 van de bestuursleden of maak je interesse kenbaar via mail:  secretariaat@alkmaarguardians.nl.

Toekomstige rol

Nadat ik mijn taken overgedragen heb ben ik niet helemaal verdwenen bij de vereniging. Ik blijf in ieder geval betrokken bij de evenementencommissie en zal daarnaast nog wat ondersteunende werkzaamheden uitvoeren voor het bestuur.

Terugblik

Ik heb de afgelopen drie jaar met ontzettend veel plezier de rol van voorzitter vervult. Tijdens de drie jaar heb ik veel geleerd en veel gelachen en daarvoor ben ik Alkmaar Guardians en alle leden en vrijwilligers bijzonder dankbaar!

Vol trots kijk ik terug op alle mooie dingen die we met elkaar bereikt hebben. Van de Hardloop+ trainingen waarbij we onze conditie op pijl hielden in de zomermaanden tot de inmiddels traditionele seizoensafsluiting en van de Streetball Masters op de Paardenmarkt tot en met het landelijk spelen van ons U16 team en alles daartussen.

Deze successen zijn voor mij het bewijs dat deze vereniging super gezond is en dat de leden en vrijwilligers in staat zijn om prachtige resultaten met elkaar te bereiken.

Iedereen bedankt en tot in de sporthal!

Sportieve groeten,

Johan