Vrijwilliger vd maand

Wij zetten onze gewaardeerde vrijwilligers graag eens in het zonnetje en zullen van start gaan met het uitroepen van een vrijwilliger van de maand!

 

Deze eerste keer willen wij onze dank uitspreken naar een aantal vrijwilligers:

 

Jasper Groebe, trainer van de M18-1

Jasper is een enthousiaste trainer en  zit vol leuke en inspirerende ideeën! Hij is altijd bereid mee te denken met de TC waar wij heel blij mee zijn. Keep the good energy going!

 

Sabine de Breij zet zich veel in voor de club; ze doet onder andere de ledenadministratie en heeft een aantal jaar in het bestuur gezeten. Ze helpt de club vaak uit de brand als er een scheidsrechter nodig is en dit seizoen heeft ze als tweede trainer de V20 onder haar hoede genomen. Bedankt hiervoor!

 

Evert den Hartog trainer/coach van de U14-2

Wat een fijne aanwinst voor de vereniging! Evert heeft zelf geen basketbal-achtergrond, maar dat weerhoudt hem er niet van om zich voor de volle 100% in te zetten voor zijn team. Wisten jullie ook al dat Evert een MBO sport en bewegen stagiair begeleidt?! Super tof, bedankt voor jouw inzet!

 

Niet te vergeten, bedanken wij de toppers die dit jaar gezamenlijk de basketballs’cool weer nieuw leven in hebben geblazen. Jeffrey Klerk, Quinzy Agerbeek, Remco Joustra en Elkin Petrici. Jullie hebben er voor gezorgd dat we elke zaterdag weer veel blije kinderen én ouders in de Hoornse Vaart zien. De scool wordt al vanaf de eerste training weer ontzettend goed bezocht en we hopen dat we dit enthousiasme nog lang kunnen behouden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.