Zeemacht te sterk voor Heren 1

We zijn er inmiddels wel achter dat het niveau in de competitie hoger is vergeleken met vorig seizoen. Zeemacht is zo’n team dat vorig jaar onderin de middenmoot verbleef maar nu versterkt is met talent dat in Den Helder nog steeds in overvloed aanwezig is. Heren 1 zit in een beetje in de lappenmand, Mike heeft last van zijn knie en schouder en deed niet mee, Melvin heeft de hele week ziek in bed gelegen, Rutger loopt te klooien met zijn rug en Corné heeft last van zijn lies.

Zeemacht was red hot in de eerste minuten van de wedstrijd, vanuit alle hoeken vlogen de driepunters ons om de oren en voordat we met onze ogen konden knipperen stond het 4-16 voor Zeemacht. Aanvallend liepen we ons steeds stuk op de goede lange mannen van Zeemacht, iedere actie naar de ring werd effectief afgestopt en de afstandsschoten misten richting.

Nadat we verdedigend naar een zone gingen en er aanvallend iets meer werd gecreëerd kwamen we langzaam maar zeker iets terug, het tweede kwart werd gewonnen met 17-9 waardoor we met rust nog maar 6 punten achter stonden 27-33 en leek het er op dat er weer een wedstrijd was. Het derde kwart maakte Zeemacht aan alle hoop een eind, ze liepen uit naar 37-58. Aanvallend was het erg slecht bij Alkmaar, hoewel dit voor een deel werd afgedwongen door Zeemacht. Het vierde kwart was des keizers baard, het verschil bleef ongeveer 20 punten, eindstand 53-75, snel vergeten deze wedstrijd.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.