Zondagmiddag 13u… echt??? (op zn Vlaams) -Landlake Lions vs DS1

Ongeslagen zijn we de 2e ronde vant seizoen ingegaan. We voelen de druk toch wel een beetje op onze schouders, maar we blijven er vollen bak voor gaan. Zondagmiddag 13u, op naar Landsmeer. Onze 2e wedstrijd tegen Landslake Lions (jah, die luieriken die zone spelen!) We zijn helemaal klaar om ons nieuwe spelletje te spelen tegen de ‘box and one en, natuurlijk, wat spelen ze niet… de box and one. Hoewel ik eerlijk kan zeggen dat ze het vandaag ook niet nodig hadden.

Een hele wedstrijd lang hadden we een moeilijke taak in het aanvallend gebied. Landslake speelde (natuurlijk) een zone en daar hadden we het best wel moeilijk mee. Passen werden af en toe niet strak genoeg gegeven, moesten we nu driven of shotten,… moeilijke beslissingen. Een serieuze duw in de rug tijdens de rebound ontbrak er ook niet aan. De scheidsrechter?? Dieje had niks gezien ze… We zijn blijven vechten, de passing werd beter, er werd gedrived, shotjes werden genomen… ze konden ons niet klein krijgen, das een feit!

Ons defensief spel zat goed, we hebben hard gewerkt met als gevolg dat het aanvallend met momenten toch beter en beter ging. De tegenstanders begonnen wat te zagen en klagen tegen de scheidsrechters, wat enkel maar in ons voordeel speelde.

Natuurlijk, zou onze naam niet Alkmaar Guardians zijn als we de wedstrijd niet wat spannend houden (sorry Jeanne!). Met nog enkele minuten te spelen laten we Landslake terugkomen naar 41-41, maar de wedstrijd is verre van gedaan. We duwen door, scherpen de verdediging nog wat extra aan met als eindresultaat dat wij de overwinning mee naar huis mogen nemen.

Conclusie: Het was een moeilijke wedstrijd, maar we hebben een hele wedstrijd lang als ONE TEAM gevochten voor de overwinning! We zijn nog steeds ongeslagen, dus ik zou zeggen: laat de volgende ploeg maar komen, WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR!! ONE TEAM, ONE DREAM!!

Geschreven door een trotse Belg! 😊

Wendy

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.